Klantcasus: Ygrec Finance

Inleiding

Ygrec Finance is onlangs verhuist naar een groter pand in Leusden. Zo is er niet alleen meer plek voor werkplaatsen, maar ook voor meer groen op kantoor. Op deze pagina leest u welke planten er nu op kantoor staan, krijg u een sfeerimpressie en vertellen we iets over het onderhoud van de kantoorplanten.

Uitwerking kantoorplanten bij Ygrec Finance

Voordat de planten werden geplaatst, is er natuurlijk een plan opgesteld. MVZ-bedrijfsgroen heeft samen met Ygrec Finance gekeken naar de mogelijkheden van het kantoor. Een van de voornaamste planten die we gebruikt hebben is de Croton Variegatum of te wel ‘Mrs. Iceton’. Deze plant is 1,40 hoog en staat in een bak van 93 breed en 1 meter hoog. Bij de ingang zijn twee grote bakken met Croton (Codiaeum) variegatum ‘Mrs. Iceton’ geplaatst. Ook is er een room divider geplaatst met drie bakken, waar hoge (1.90 m) Dracaena Cintho Vertakt-multi in staan. Dit zorgt voor meer akoestiek op kantoor en werkt geluiddempend. Alle planten staan op (semi) hydrocultuur. In de galerij hieronder krijgt u een beter beeld van de beleving op kantoor. 

Fotogalerij

Onderhoud bij Ygrec Finance

De planten op kantoor plaatsen is 1, maar ze ook nog mooi houden is de volgende uitdaging. Daarom hebben wij drie wekelijks onderhoudscontract afgesloten. Om de drie weken krijgen de planten een nauwkeurige doses water en voedingsstoffen. Verder controleren wij de planten op eventuele schimmels of ziektes en worden ze netjes bijgeknipt.

Wilt u ook een groenere bedrijfsruimte?

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden van uw kantoor of ruimte. Vervolgens stellen we een “plantenplan” op en na akkoord maken we uw bedrijfsruimte een beetje groener!

Bij vragen of interesse kunt u contact opnemen via het formulier hieronder of bellen naar +31 6 24290466. 

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp