MVZ Bedrijfsgroen?

MVZ Bedrijfsgroen is er voor uw bedrijf, afdeling, kantoor of ‘home office’ dat echt toe is aan meer klasse. Meer groene klasse. Dit kan door voorgeselecteerde, kant en klare potten met planten te kiezen, een pot op maat te kiezen of zelfs uw bestaande pot te laten overspuiten in uw nieuwe bedrijfskleuren. Populairder nog zijn de prachtige Green Walls en Moswanden. Bladert u gerust eens door de website en neemt u gerust vrijblijvend contact op voor advies op maat.

MVZ Bedrijfsgroen ontzorgt

MVZ wil ontzorgen. Dit zodat u zich als ondernemer kunt concentreren op het ondernemen en niet op de inrichting. MVZ komt graag bij u op locatie om samen tot een prachtig groen ontwerp te komen. Laat een grote ruimte bijvoorbeeld eens verdelen door Room Dividers, of een kale muur versieren met een Green Wall. Wat dacht u van grote plantenpotten in uw bedrijfskleuren. Dit en meer is allemaal mogelijk.

Wanneer alles naar wens is, is MVZ er uiteraard ook voor het onderhoud. Lang en fleurig, zo is het onderhoudscontract eigenlijk ook. Voor langere tijd (half jaar, jaar of langer) sluit u een contract af met MVZ Bedrijfsgroen en wij zorgen ervoor dat alles bloeit, geurt en kleurt terwijl u zich kunt focussen op een bloeiend bedrijf.

Vrijblijvende afspraak op locatie

Bent u geïnteresseerd om meer te weten over MVZ Bedrijfsgroen? Wellicht om kennis te maken en uw situatie op locatie te bekijken? Wij horen graag van u. Samen kan MVZ een vrijblijvende offerte opmaken zodat u later niet voor verrassingen staat, maar precies weet waar u aan toe bent. Laat bij ons contactformulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp