Plantenonderhoud

Plantenonderhoud op kantoor

Geen zorgen meer over uw kantoorplanten? U wilt zich immers focussen op uw core business. Naast het leveren van planten en potten zijn wij zeer gepassioneerd in het verzorgen van al het bedrijfsgroen. U vindt ons regelmatig bij bedrijfspanden, zoals showrooms, wachtruimtes en kantoren. Wij merken nog steeds dat veel instellingen zich niet bewust zijn van goed plantenonderhoud. Naast het water geven zijn er nog tal van andere factoren die belangrijk zijn voor een mooie gezonde sterke plant. Denkt u hierbij aan bemesting, gedetailleerd snoeien, het vroegtijdig plantziektes herkennen en een weloverwogen watermanagement. Door onze passie een jarenlange ervaring is dit bijna onze tweede natuur geworden.

Planten verzorging bestaat in de basis voornamelijk uit: het kiezen van een goede standplaats, water geven, op tijd snoeien en verpotten.

Plantenonderhoud: een afgestemde aanpak 

Maatwerk en een persoonlijke aanpak, dat is waar we bij MVZ-Bedrijfsgroen voor staan. Met persoonlijke aandacht en passie voor elk project creëren wij de beste werk- en leefomgeving binnen uw bedrijf. We vergeten nooit dat uw wensen op de eerste plaats komen en we komen graag bij u langs om dit te ontdekken. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering van uw vraagstukken.

De voordelen van plaatonderhoud uitbesteden

Door de onderhoud van uw planten uit te besteden, kunnen u en uw werknemers zich focussen op het werk waar ze goed in zijn. Dan kunnen wij ook doen waar we goed in zijn, namelijk planten onderhouden. Verder heeft het nog een aantal voordelen.

  • Uw kantoorplanten krijgen deskundige zorg. Denk daarbij aan: snellere signalering van ziekten, advies op locatie en professioneel materiaal.
  • Wij komen op afgesproken datums. Uw planten zullen dus niet over het hoofd worden gezien, door bijvoorbeeld vakanties, personeelswisselingen of topdrukte in het bedrijf.
  • U hoeft geen tijd te besteden aan het kopen en verzorgen van planten op kantoor.
  • Uw planten krijgen op het juiste moment de juiste hoeveelheid water.
  • Wij geven uw planten voedingsstoffen wanneer dat nodig is. Nooit te veel of te weinig.
  • Eventuele rottende of slecht uitziende planten vervangen wij graag voor u.

Hydrocultuur planten onderhouden 

Heeft u hydrocultuur planten op kantoor en wilt u die graag goed onderhouden? Nauwkeurige doses water en voedingsstoffen zijn daarbij van cruciaal belang. De watermeter geeft aan hoeveel water de planten nodig hebben. Het verzorgen van hydrocultuur planten is echter moeilijker dan u in eerst instantie denkt. Sommige planten hebben meer water en voedingsstoffen nodig dan andere. Een van de grootste voordelen van hydrocultuurplanten is dat ze maar eens in de 3 tot 4 weken water nodig hebben.

Onderhoudscontracten voor uw planten

Interieurbeplanting zorgt voor een prettige werkomgeving en een gezonde werkplek. Daarbij is het belangrijk om kantoorplanten goed te onderhouden. MVZ-Bedrijfsgroen neemt graag al het onderhoud voor u uit handen. Onze groenexperts houden planten gezond door ze water en voedingsstoffen te geven en ze te controleren op ziekten en plagen. Daarnaast worden kantoorbeplantingen ook regelmatig gesnoeid, begeleid en vastgebonden.

De meeste kantoorplanten moeten om de drie weken “verzorgt” worden. Bij ons is het standaard onderhoudscontract dan ook op basis van die drie weken. Wilt u daarvan afwijken en een contract op maat? Andere opties bespreken wij graag met u.

Meer dan alleen plantenonderhoud

Wij, van MVZ-Bedrijfsgroen doen meer dan alleen het onderhouden van uw bedrijfsgroen. Al jarenlang zorgen wij voor meer bedrijfsgroen bedrijfspanden, waar wij bijvoorbeeld in showrooms, wachtruimtes en kantoren het groen plaatsen. U kunt bij ons terecht voor de nieuwst kantoorplanten en potten. Samen met u maken we een beplantingsplan voor uw kantoor. Alle informatie over plantensoorten, plantlocaties, etc. staat hierin beschreven. Daarbij maken wij voornamelijk gebruik hydrocultuur.

Advies op locatie

Maatwerk en een persoonlijke aanpak, dat is onze filosofie bij MVZ-bedrijfsgroen. Met persoonlijke aandacht en passie voor elk project creëren wij de beste werk- en leefomgeving binnen uw bedrijf. We vergeten nooit dat uw wensen op de eerste plaats komen en we komen graag bij u langs om dit te ontdekken. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering van uw probleem. Wij verzorgen interieurbeplanting door heel Nederland.

Neem contact op via het formulier hieronder of bel naar +31 6 24290466. 

Formulier

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp